Тинузавър Велико Търново

„Тинузавър“ участва в най-мащабното изложение за образователни иновации и технологии в света Bett Show 2022

Великотърновската фирма „Тинузавър“ впечатли посетителите на Bett Show в Лондон със своите сглобяеми електронни платки

Платформата за обучение по природни науки и програмиране „Тинузавър във Велико Търново се включи в мащабното изложение Bett Show 2022. Тя беше сред 8-те български фирми, които представиха свои технологични разработки в сферата на образованието.

Събитието се проведе в Лондон, Великобритания, от 23 до 25 март. В него участваха над 1300 изложители от цял свят, сред които бяха Microsoft, Zoom, Lenovo и др.

„Тинузавър“ впечатли посетителите на изложението със своите иновативни технологични продукти, насочени както към ученици, така и към обучители. Всеки, който желае, имаше възможност да сглоби малка електронна платка с поялник.

По време на мащабния форум „Тинузавър“ създаде контакти с няколкостотин потенциални клиенти и партньори от Европа и Близкия Изток, информират от фирмата. 

Българското участие на Bett Show 2022 се осъществи с подкрепата на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Освен миниатюрния компютър за сглобяване и програмиране на „Тинузавър“, на българския щанд бяха показани учебният продукт Stemico на „НЛП България“, интерактивни учебни пособия от „Образование и нови технологии“, продуктът за онлайн обучение Class Buddy на „Нимеро“, както и разработките в областта на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) на „Телерик Академия“, „Юморъс“, „Навтех Груп“, „Ем Уай Синерджи“.

Вижте също как Технологиите са забавни и гарантират по-вълнуващ кариерен път

error
fb-share-icon

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*